Taşınma süreci ciddi anlamda yorucu ve çetrefilli olabilir. Özellikle halıların taşınması bu süreçte büyük bir dikkat gerektirir. Halılar evden eve nakliyat süreçlerinde birçok zarar görebilirler. Nakliye firmalarının bu konuda genellikle özensiz davrandığını belirtmekte de fayda var. Halıları yeni evinizde temiz bir biçimde kullanabilmek için taşınma esnasında halı yıkama hizmeti almanız faydalı olacaktır. Nitelikli bir temizlik hizmeti için Bursa Safir Halı Yıkama firmasına ulaşabilirsiniz.

Taşınmada halılar zarar görebilir mi?

Nakliye araçlarının kasa kısımları, tozlu ve kirli olabilir. Bu kısımlar sık temizlense bile, sürekli eşya sirkülasyonundan ve diğer sebeplerden ötürü, kirlenme görülmesi mümkündür. Diğer yandan, özellikle eski model araçlarda rutubet de görülebilir. Tüm bu koşullar halılar için doğal olarak sorun olacaktır. Halı, nakliye aracına temiz bir biçimde yüklenmiş olsa bile kirlenmiş ve zarar görmüş olarak çıkabilir. Bu kirler gözle görünür olmasa da zamanla halının gözeneklerine işler ve halıya ciddi anlamda zarar verir.

Halıların taşınmasından dikkat edilecekler

Halıların rulo şeklinde ve düz bir biçimde gitmesi son derece önemlidir. Halıların kırılması ve katlanması, gözle görünür zararlara sebep olabilir. Doğru biçimde muhafaza edilmeyen halıların taşınma esnasında yırtılması sık görünen bir durumdur. Özellikle eski halılar ve el dokuması modeller böyle durumlarda telafi edilemez zararlara uğrayabiliyor. Bu hususu nakliye firmasına belirtmeniz ve süreçleri kontrol etmeniz faydalı olacaktır.
Diğer yandan, halılarıızı yeni evinizde kullanmadan önce mutlaka halı yıkama hizmeti almalısınız.

Taşınırken neden halı yıkama hizmeti alınmalı?

Halılarınız düz bir biçimde ve paketlenerek taşınmış olsa bile, nakliye esnasında tozlanmış, kirlenmiş veya ortamdaki rutubetten etkilenmiş olabilir. Ayrıca, halıların paketlenmesinde kullanılan bazı malzemeler yapışkan içerir ve bu yapışkan madde halılara ciddi anlamda zarar verebilir. Dolayısıyla, halılarınızı temiz bir biçimde kullanabilmek için halı temizliği hizmetini nakliye sürecinin bir parçası olarak görmeniz faydalı olacaktır.

Halı Temizliği İçin Doğru Adres

Halılarınızı yeni evinizde kullanmadan önce mutlaka Bursa Safir Halı Yıkama firmasına ulaşmalısınız. Safir Halı Yıkama olarak, halılarınızı toz, kir ve nemden arındırarak, temiz ve hijyenik bir hâle getiriyoruz.

Ev Temizliğinin Başlangıç Noktası “Halı Yıkama”

Bursa Safir Halı Yıkama’nın endüstriyel yöntemlerle halı yıkama ve özel, hassas halıların yıkanması ile ilgili [...]

Hızlı ve Pratik Ev Temizliği

Hayatta ev temizliğinden çok daha eğlenceli ve ilginç şeyler var, ancak evler bir şekilde temizlenmek [...]

Dünyanın En Pahalı Halısı

Dünyanın en pahalı halısı İpek İsfahan Halısıdır, ancak bu makalede en pahalı 10 halıya da [...]

Halının Ömrü Nasıl Uzatılır

Hepimiz biliyoruz ki, mükemmel görünümlerine rağmen, halılar çeşitli kirleticiler için bir yuva gibidir. Uygun temizlik [...]

Halının Ömrü Nasıl Uzatılır?

Mükemmel görünümlerine rağmen halılar çeşitli kirler için bir yuva gibidir. Uygun temizlik ve bakım yapılmazsa, [...]

Safir Halı Yıkama Hizmetleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Halılarım ne kadar sürede temizlenir ve geri getirilir? Halılarınız genellikle 3 gün içinde temizlenir ve [...]

Halı Temizliği için En Pratik Yöntem

Halı lekelerini temizlemek için profesyonel ancak pratik yöntemlere mi ihtiyacınız var? Öyleyse bu makale size [...]

Halı Yıkama Pratik Çözüm

Halılarda meydana gelen mikroorganizma özelliğine sahip akarlar, düzenli halı yıkama temizlik işlemi ile ortadan kaldırılabilir. [...]